Hopp til innhold

 Har du lyst til å lese en rapport kan du gå inn på Deltagere. Her finner du alle barnehagene fordelt på hvert enkelt fylke. 

Her er noen utdrag fra rapporter:

 

Sandstrand barnehage:  “Etter at vi ble en 5 om dagen har vi blitt flinkere til å servere mer grønt til alle måltidene og foreldrene sender med oppskåret frukt i matpakken…”.

Fillan barnehage: “Vårt fokus på kosthold er blitt forsterket etter av vi ble en 5 om dagen-barnehage. Til lunsj serverer vi nå varierte grønnsaker. Til matpakkemåltidet etter utetiden serverer vi ulike frukt og grønnsaker, oppskåret. Til bursdag; fruktsalat og kesam….”.

Hamarvik barnehage:  “5 om dagen er til stor hjelp for å komme videre i prosessen i fokus på det sunne..”

Aronnes barnehage:  “Vi ble inspirert da vi fikk en e-post fra kommunens helsekonsulent. Det er stor positivitet fra foreldrene da vi informerte om 5 om dagen….”.

Hellekirke barnehage: “Alt materiell er mottatt med stor takk. Foreldrene veldig fornøyde med vårt fokus. Takk for alle gode tips på medlemssidene...”

Skulestad barnehage: “Me er glade for at me er blitt en 5 om dagen barnehage. Og synest at prosjektet gjer oss meir beviste på å variere mellom frukt og grønnsaker og vi serverer meir enn før….”

Jovannslia barnehage: “Foreldre har fått info og det har gitt inspirasjon og ideer til sunnere nister. Det er sjeldent frukten glemmes.